PG/20/06/2025 Poznań
PROJEKTANT TECHNOLIGII GASTRONOMICZNEJ (możliwość przyuczenia)
Dołącz do zespołu naszego Klienta — lidera w branży technologii gastronomicznych — i naucz się projektowania profesjonalnych technologii gastronomii!
Miejsce pracy: Poznań / praca hybrydowa
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Nasz Klient to renomowana firma działająca na rynku od ponad 28 lat, specjalizująca się w projektowaniu, wyposażaniu i realizacji profesjonalnych technologii gastronomicznych. Firma z sukcesem realizuje inwestycje dla restauracji, hoteli, placówek edukacyjnych, zakładów produkcyjnych, szpitali czy stołówek zbiorowego żywienia. Stabilność, jakość i doświadczenie to znaki rozpoznawcze naszego Klienta.
Obecnie poszukujemy osób z doświadczeniem projektowym w innych dziedzinach, które chcą zdobyć nowe kompetencje i rozwijać się w branży technologii gastronomicznej.
Jeżeli masz doświadczenie w obszarach takich jak:
-
architektura budowlana,
-
architektura wnętrz,
-
architektura krajobrazu,
-
projektowanie instalacji technicznych,
-
inżynieria przemysłowa lub pokrewne dziedziny projektowe,
…i szukasz nowego, ciekawego kierunku rozwoju zawodowego — zapraszamy!
Nasze wymagania na start:
-
bardzo dobra znajomość programu AutoCAD (warunek konieczny),
-
komunikatywna znajomość języka angielskiego (praca z dokumentacją i dostawcami zagranicznymi),
-
doświadczenie w pracy projektowej (dowolna dziedzina projektowa),
-
gotowość do pracy w trybie hybrydowym w Poznaniu,
-
chęć nauki nowej specjalizacji i otwartość na rozwój,
-
dobra organizacja pracy i zaangażowanie,
-
umiejętność pracy zespołowej i komunikatywność.
Nie wymagamy wcześniejszego doświadczenia w projektowaniu gastronomii — wszystkiego Cię nauczymy!
Oferujemy:
-
kompleksowe wdrożenie i przeszkolenie w projektowaniu technologii gastronomicznej,
-
pracę przy ciekawych i różnorodnych projektach realizowanych w całej Polsce,
-
stałe wsparcie doświadczonego zespołu ekspertów,
-
stabilne warunki zatrudnienia w renomowanej firmie,
-
atrakcyjne wynagrodzenie i realną możliwość zdobycia unikalnej specjalizacji na rynku.
Twoje przyszłe zadania (po wdrożeniu):
-
projektowanie technologii zapleczy gastronomicznych zgodnie z normami i przepisami,
-
opracowywanie dokumentacji projektowej i rysunkowej,
-
dobór i weryfikacja wyposażenia technologicznego,
-
współpraca z architektami, inwestorami, wykonawcami i służbami sanitarno-technicznymi.
Skontaktuj się
Anna Zawalska
- a.zawalska@biurdooradcze.pl
- +48 605 409 526